PERSBERICHT

Hyphen Projects neemt per februari  2024 de publicatie van BiotechNEWS & Life Sciences over van oprichter Ferdinand Oldemaat

Hilversum, 1 februari 2024 - Hyphen Projects, een toonaangevende organisator van Life Sciences congressen, cursussen en carrièrebeurzen, is verheugd aan te kondigen dat zij vanaf februari 2024 de verantwoordelijkheid over zal nemen van de heer Ferdinand Oldemaat voor het uitgeven van het gerenommeerde magazine BiotechNEWS & Life Sciences. Deze overname markeert een mijlpaal in het bestaan van Hyphen Projects en luidt een welverdiend pensioen in voor de huidige uitgever.

Ferdinand Oldemaat heeft het tijdschrift twintig jaar geleden opgezet en heeft het sindsdien uitgebouwd tot een gevestigd magazine in de Nederlandse Life Sciences & Health sector dat twee keer per jaar wordt uitgebracht. Sinds de oprichting van BiotechNEWS heeft het magazine een belangrijke rol gespeeld in het verspreiden van kennis en inzichten binnen de biotechnologie en life sciences sector. Hyphen Projects kijkt ernaar uit om het magazine onder haar eigen vlag voort te zetten en hiermee te blijven bijdragen aan de groei van de Life Sciences sector. Dhr. Oldemaat zal als adviseur verbonden blijven aan BiotechNEWS.

Hyphen Projects brengt sinds 2004 bedrijven en professionals in de Benelux Life Sciences sector met elkaar in contact via vooraanstaande events als Innovation for Health en BCF Career Event. Haifen Hu, directeur van Hyphen Projects: "Als partner van BiotechNEWS vanaf het eerste uur, begrijpen wij de waarde van BiotechNEWS en het belang van het verspreiden van de nieuwste ontwikkelingen in de biotechnologie en life sciences. Door het bereik van BiotechNEWS en de synergie met onze evenementen, kunnen we de lezers nog beter op de hoogte houden van de trends, ontwikkelingen en vacatures. Daarnaast kunnen we onze klanten een nog groter podium en bereik bieden om hun organisaties, innovaties en carrièremogelijkheden onder de aandacht te brengen van partners, klanten en werkzoekenden.”  

Uitgever Ferdinand Oldemaat is verheugd te hebben kunnen bijdragen aan deze bloeiende sector, waarvan de toekomst blijvend gewaarborgd zal zijn onder de vleugels van Hyphen Projects.

Bekijk de website https://hyphenprojects.nl/biotechnews voor meer informatie over het blad BiotechNews & Life Sciences en de advertentiemogelijkheden of neem contact op met:

Haifen Hu, Directeur Hyphen Projects

h.hu@hyphenprojects.nl

Tel 035 628 66 59
Powered by:
Hyphen Projects   

Connect     

Subscribe

Privacy Policy
Terms & Conditions 
Chamber of Commerce: 32110979
VAT no: NL8184.34.491.B01
         
 
 
                                    

Adverteren
 
© Copyright 2024 by Hyphen Projects