ADVERTEREN

BiotechNEWS is hét magazine dat de sector op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen en organisaties. Via BiotechNEWS en de synergie met de congressen zoals Innovation for Health en de BCF Career Events van de uitgever Hyphen Projects, heeft u het grootste bereik in de Nederlandse Life Sciences sector. Daardoor is dit het ideale platform om uw organisatie onder de aandacht te brengen van potentiële klanten, partners en werkzoekenden. 

Download hier de laatste editie van BiotechNews van najaar 2023.

Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u contact met ons op via 035 628 66 59 of stuur ons een e-mail naar biotechnews@hyphenprojects.nl.

Redactionele content

Er zijn drie opties om met een redactioneel stuk in BiotechNEWS opgenomen te worden: een special van 2 pagina's, een hele pagina en een kolom van 1/3 pagina. 

Download hier de tarievenkaart.

Advertenties

Er zijn verschillende opties om te adverteren in BiotechNEWS. Bekijk hier de advertentiemogelijkheden, afmetingen en tarieven. Voor meer informatie neem contact met ons op via biotechnews@hyphenprojects.nl. Advertentie bestellen

Op zoek naar personeel?

Bent u op zoek naar personeel in biotech & life sciences? We kunnen uw vacature en uw bedrijf heel breed en toch gericht onder de aandacht brengen bij werkzoekenden in Life Sciences via diverse kanalen: via BiotechNEWS, via onze vacaturesite BCFcareer.com en onze carrièrebeurzen BCF Career Event in zowel Nederland als België. 

Neem contact op met Laura om de mogelijkheden te bespreken, via 035 - 303 00 13 of biotechnews@hyphenprojects.nl.

Uw vacatures op BCFcareer.com

Uw bedrijf op BCF Career Event

Uw advertentie in BiotechNEWS

Powered by:
Hyphen Projects   

Connect     

Subscribe

Privacy Policy
Terms & Conditions 
Chamber of Commerce: 32110979
VAT no: NL8184.34.491.B01
         
 
 
                                    

Adverteren
 
© Copyright 2024 by Hyphen Projects