HYPHEN PROJECTS

 

Hyphen Projects is een specialistisch projectbureau met een uitgebreid trackrecord in het succesvol opzetten en organiseren van sectorspecifieke beurzen en congressen en het uitvoeren van aanverwante projecten.

 
Events
Conference and event organisation
Courses
Advancing careers and companies
Projects
Projectmanagement

Over Hyphen Projects

Hyphen Projects is een specialistisch organisatiebureau dat sinds 2004 beurzen, congressen, websites en andere formats bedenkt, ontwikkelt en organiseert voor de Life Sciences en aanverwante sectoren. Dat doen we op eigen initiatief en beheer, maar ook in opdracht van klanten. 

 

Onze kracht is onze expertise in projectmanagement, communicatie en organisatie, gecombineerd met vakinhoudelijke kennis van de sector waarin we opereren. Onze ambitie is om science met business te verbinden. We streven ernaar om een project van A tot Z tot in de puntjes verzorgen en zijn daarbij steeds op zoek naar betere manieren om onze klanten te bedienen. 

 

Hyphen Projects heeft als missie ‘Moving Careers and Companies Forward in Life Sciences’. Met een toegewijd en enthousiast team creëren, ontwikkelen en organiseren we toonaangevende carrièrebeurzen, cursussen, summer schools en conferenties. Tot onze product-portfolio behoren o.a. BCF Career Event, Innovation for Health, BioBusiness Summer School, Global Investor Forum en Talent Accelerator Programme for BioBusiness. Hiermee helpen we studenten, starters en professionals met hun carrière ontwikkeling en oriëntatie en innovatieve bedrijven met het vinden van personeel, partners en investeerders. 

Recent News

Contact Information

Hyphen Projects

Postbus 1858

1200 BW Hilversum

T: 035 6230781

F: 084 7391769

E: info@hyphenprojects.nl

W: www.hyphenprojects.nl

Contact Us

Do not hesitate to ask us any questions you might have or what we can do for you!