De events van Hyphen Projects

Hieronder vind je de events die we in eigen beheer jaarlijks organiseren voor de Life Sciences sector in Nederland en België.

BCF CAREER EVENT

BCF Career Event, een acroniem voor Bio, Chemistry en Food, is het grootste carrière-evenement in Europa voor hoogopgeleiden met een achtergrond in Life Sciences, Chemie of Food. Op dit jaarlijks terugkerend evenement komen werkzoekenden in contact met werkgevers en opleidingsinstellingen. Het evenement draagt op deze manier bij aan een beter imago van de sector als werkgever en daarmee aan een betere doorstroom op de arbeidsmarkt. Jaarlijks nemen zo'n 2.000 personen en een kleine honderd werkgevers deel aan BCF CareerEvent.

BCF CAREER EVENT BELGIUM

 Na 11 succesvolle jaren BCF Career Event in Nederland, heeft dit event in 2016 voor de eerste keer voet op Belgische bodem gezet. BCF Career Event België is dé ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden binnen de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma. Deze unieke en landelijke carrièrebeurs wil bezoekers een totaalervaring bieden waarmee zij in één dag en op één locatie in direct contact kunnen komen met werkgevers en andere partijen die hen verder kunnen helpen in hun carrière. BCF Career België is een multimediaal concept waarmee organisaties hun doelgroepen bereiken; face-to-face via het event maar ook via print en online communicatie, branding en/of recruitment.

INNOVATION FOR HEALTH

 Vanaf 2014 organiseert Hyphen Projects de conferentie Innovation for Health. Innovation for Health is een inspirerend event gericht op innovaties in life sciences & health. Op Innovation for Health worden toonbeelden van innovaties voor preventie, diagnostiek, behandeling en zorg in de spotlight gezet. Innovation for Health geeft wetenschappers, start-ups, MKB bedrijven en multinationals de mogelijkheid grensoverschrijdende ideeën en innovatieve ontwikkelingen in de gezondheidszorg te presenteren.

GLOBAL INVESTOR FORUM

 Het Global Investor Forum brengt investeerders en ondernemers in de Life Sciences & Health bij elkaar tijdens een 2-daags event.

BCFJOBS.NL

De vacaturesite BCF Jobs geeft werkgevers het hele jaar door de mogelijkheid om zichzelf en hun vacatures onder de aandacht te brengen van werkzoekenden. Met maandelijks meer dan 33.000 bezoekers is deze vacaturesite de grootste die zich richt op Bio, Chemistry & Food.