Portfolio

Naast eigen events en cursussen is Hyphen Projects ook beschikbaar voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten voor de Life Sciences sector. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van projecten die we in de afgelopen jaren voor klanten hebben uitgevoerd.

Leiden Bio Science Congress

In opdracht van het LUMC en Janssen Campus Nederland organiseert Hyphen Projects op 21 april 2020 in Leiden i.s.m. Congress & Event Services het Leiden Bio Science Congress. Op dit congres staat het bevorderen van samenwerking in de quadriple helix (bedrijfsleven, onderwijs, overheid en patient) centraal. 

Finance for Growth

Hyphen Projects verzorgt sinds 2017 als marketing partner de promotie en registratie van externe deelnemers aan de Finance for Growth cursus van de VU, een unieke cursus waarin professionals inzicht verwerven in het waarderen en financieren van kleine- en middelgrote ondernemingen in Life Sciences & Health.

Global Scale-up Program

Vanaf 2017 is Hyphen Projects verantwoordelijk voor de operationele zaken van het Global Scale-up Program, dat wordt georganiseerd in samenwerking met Maastricht University en Health~Holland. Het Global Scale-up Program is een mentorprogramma om life science ondernemingen voor te bereiden op een succesvolle internationale (product)lancering.

Connect for Impact

In opdracht van de leden van het Noaber Network en Vital Health Software hielp Hyphen Projects in 2014 mee met de organisatie van de conferentie Connect for Impact in Ede. De conferentie werd door circa 200-300 deelnemers bijgewoond.

Food Valley Expo

In opdracht van stichting Food Valley hielp Hyphen Projects in 2010, 2011 en 2012 mee met de organisatie van de jaarlijkse Food Valley Expo (voorheen Food Valley Conferentie)

Health Valley Event

In opdracht van stichting Health Valley ontwikkelde en organiseerde Hyphen Projects de eerste editie van Health Valley Event op 4 december 2008 in Nijmegen.

Lab Experience Days

In opdracht van stichting C3 en Human Capital Chemie ontwikkelde en organiseerde Hyphen Projects de Lab Experience Days. Hyphen Projects verzorgde o.a. de coördinatie, de aftersales en de invulling van de Lab Experience Days. In totaal organiseerden we tien Lab Experience Days in zes verschillende regio's.

Eindsymposium BioPartner First Stage Grant

In opdracht van NWO/ZonMw organiseerde Hyphen Projects in 2007 het Eindsymposium voor BioPartner First Stage Grant/STIGON.

Het Element

In opdracht van Beta Publishers, ondersteunde Hyphen Projects bij de organisatie van de 2006 editie van Het Element. Naast projectcoördinatie, werd Hyphen Projects ingehuurd voor de marketing en after sales.

Werkwijze

U kunt ons inschakelen om de gehele organisatie van uw bijeenkomst uit handen te nemen, maar ook om uw eigen projectteam aan te vullen met expertise in project management, logistieke organisatie, marketing en/of acquisitie. Maatwerk is daarbij ons uitgangspunt: voor iedere opdracht wordt een dienstenpakket samengesteld geheel afgestemd op uw wensen.
 

Contact Information

Hyphen Projects

Postbus 1858

1200 BW Hilversum

T: 035 6230781

F: 084 7391769

E: info@hyphenprojects.nl

W: www.hyphenprojects.nl

Contact Us

Do not hesitate to ask us any questions you might have or what we can do for you!