Over BiotechNEWS

BiotechNEWS & Life Sciences is hét magazine dat de Nederlandse Life Sciences sector voorziet van sectornieuws en op de hoogte brengt van de laatste ontwikkelingen en interessante trends. Het blad is in 2000 opgezet en sindsdien uitgegroeid tot een gevestigd magazine in de Nederlandse Life Sciences & Health sector dat twee keer per jaar wordt uitgebracht in gedrukte vorm en vanaf 2024 ook in digitale vorm. 

Als partner van BiotechNEWS vanaf het eerste uur, begrijpen wij de waarde van BiotechNEWS en het belang van het verspreiden van de nieuwste ontwikkelingen in de biotechnologie en life sciences.

Haifen Hu, Hyphen Projects

Reserveer nu uw publicatie

Reserveer uw publicatie in de volgende editie van BiotechNEWS & Life Sciences - deadline is 10 november 2024 (publicatiedatum 26 november 2024).
Publicatie bestellen

ONZE EVENTS

We organiseren diverse congressen, carrière events en cursussen voor de Life Sciences sector. Klik hier voor alle events.


Dutch Medicines Days

Annual FIGON Conference

BCF Career Event

The biggest career event for Life Sciences

Innovation for Health

Leading conference in Life Sciences & Health

Blijf in de Spotlight. Blijf op de hoogte

Wilt u uw organisatie in de kijker spelen bij biotech & Life Sciences Nederland? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in biotech & life sciences Nederland? Abonneer u dan op BiotechNEWS.

CONTACTEER ONS

BiotechNEWS is een uitgave van Hyphen Projects. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen om uw branding, communicatie en/of recruitment doel te bereiken.

Hyphen Projects

Veerstraat 37, Hilversum
The Netherlands

Call Us

035 623 07 81

Email

biotechnews@hyphenprojects.nl

Social Media

LinkedIn

Powered by:
Hyphen Projects   

Connect     

Subscribe

Privacy Policy
Terms & Conditions 
Chamber of Commerce: 32110979
VAT no: NL8184.34.491.B01
         
 
 
                                    

Adverteren
 
© Copyright 2024 by Hyphen Projects